Dwergautoclub België

http://dacb.be/

Print deze pagina
woensdag, 30 juni 2021

Uitnodiging Jaarevenement Nederlandse Dwergautoclub

door 

Onlangs mochten wij de "Uitnodiging Jaarevenement Nederlandse Dwergautoclub" ontvangen. Hier het volledige bericht ter info....

Later dan u gewend bent hierbij de uitnodiging met het programma voor het jaarevenement van de Nederlandse Dwergautoclub.

Het evenement vindt plaats in het heuvelachtige Zuid Limburg (Zie website van de DWAC voor de locatie). Een prachtige omgeving met, in tegenstelling tot de rest van Nederland, geen vlak landschap. De routes bevatten dan ook veel klimmetjes en afdalingen. Houd rekening met stijgingspercentages van 10% en meer.

De camping ligt vlak bij de plaats Valkenburg, waar je heerlijk kunt wandelen en er zoveel restaurants zijn dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Verder is er heel veel te doen in de omgeving qua activiteiten en bezoeken aan musea.

TIP: Op vrijdag zitten er twee musea in de route; wil je deze bezoeken is het verstandig om hiervoor je tijdslot af te spreken:

Mijn Museum; Mijnmuseumpad 2, Heerlen, tel: 045-571 3707; www.nederlandsmijnmuseum.nl Het Zwarte Goud; Daalhemerweg 31, Valkenburg; tel: 043-601 2491; www.steenkolenmijn.nl Door de beperkingen van de Coronamaatregelen konden we het programma en het tarief niet eerder vaststellen.

Het evenement is dan ook iets anders als u gewend bent. Er is geen gezamenlijk diner of BBQ, maar u ontvangt zondag een picknick box bij de brouwerij. Deze kunt u op het veld bij de brouwerij nuttigen of meenemen voor onderweg.

Op het kampeer veld komt een grote tent te staan welke voor iedereen te gebruiken is en waarin vrijdagmiddag de mogelijkheid is om onderdelen aan te bieden. U mag GEEN eigen partytent neerzetten.

LET OP: Er is dus geen catering op vrijdag en zaterdag in het programma opgenomen.

Het programma ziet er als volgt uit:

26 augustus       aankomst dag

27 augustus       aankomst dag en mogelijkheid een korte Wijn en mijn rit te rijden. Wil je de musea in de route bezoeken zorg dan dat je een tijdstip hebt gereserveerd. De wijngaarden zijn vrij te bezoeken.

                Onderdelenmarkt in de grote tent (hier kunt u zelf onderdelen te koop aan bieden)

28 augustus       Een lange rondrit in het Limburgse land. Houdt rekening met stijgingen en afdalingen van 12% en meer. Neem de tijd.

29 augustus       korte rit naar de brouwerij, hier kunt u vanaf 10.00 uur een lunchpakket halen. Voor de excursie kunt u zich apart aanmelden via het aanmeldformulier

Op de website van de DWAC www.dwac.eu staat de link naar het aanmeldformulier. Deze kunt u onder uw leden verspreiden.

met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van de DWAC

Diana Klepper

evenementcoordinator

 

Hierbij de link naar enkel filmpjes op Youtube

Dwergautoclub België dacb.be