logo
Dwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.
We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.
logo
vrijdag, 13 november 2020

Black friday: Trooper alert

door 

Als je weet dat veel mensen van Black Friday-deals gebruik maken, weet je ook dat november dé maand bij uitstek is om extra monnies binnen te halen voor je vereniging. Als jij dus over Black Friday communiceert, door bijvoorbeeld onze pagina www.trooper.be/nl/blackfriday waarop we de beste (Pre) Black Friday-deals bij Troopershops verzamelen

Het hoogtepunt van de e-commerce komt eraan op 27 november: Black Friday! Vorig jaar was Black Friday goed voor 10,4 miljoen transacties wereldwijd, een record. Je kan dus zelf al wel bedenken dat Black Friday ook big business kan betekenen voor de Troopermonnies van jouw vereniging of goed doel, maar we vertellen het je toch nog eens.

WAAROM IS BLACK FRIDAY ZO BELANGRIJK?

We schrijven het hierboven al: vorig jaar gebeurden er volgens Worldline, de verwerker van betaaltransacties, maar liefst 10,4 miljoen transacties op Black Friday, een absoluut record. Hoe dat komt? Omdat webshops je die dag met gigantische kortingen om je oren flapperen, tiens. Een voorbeeldje: de gemiddelde korting die je vorig jaar op Black Friday kreeg was 28%.

In Amerika is Black Friday al jaren een topdag waar ze wekenlang naar uitkijken en winkels bestormen eens het zover is (check de video hieronder maar eens!), maar ook in de rest van de wereld werd Black Friday jaar na jaar groter en bekender. Steeds meer webshops halen op dat moment hun grootste troeven uit de kast en maken er soms een Black Friday week of zelfs maand van!

En het wordt nog beter!!

Op deze Trooper pagina: https://www.trooper.be/nl/blackfriday worden de beste (Pre) Black Friday-deals bij Troopershops verzameld.

Media

Meer in deze categorie: « Promo Trooper

logoDwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.

We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.